Home » Vragen

Vragen

Dit waren onze vragen:

Onze onderzoeksvraag was:

Welke bouwwerken behoren tot de zeven wereldwonderen? (oud en nieuw)

Antwoord: Om hierop antwoord te krijgen kunt u het beste hier rechts op De oude zeven wereld wonderen en op De nieuwe zeven wereldwonderen klikken.

Dit waren onze deelvragen: 

- Wie hebben deze bouwwerken gekozen?

- Welke bouwwerken bestaan nog?

- Waarom zijn deze bouwwerken gekozen?

Dit zijn de antwoorden:

- Het is onduidelijk door wie de oude zeven wereldwonderen zijn gekozen. Het is wel duidelijk dat iedereen het eens is over de oude zeven wereldwonderen. Bij de nieuwe zeven wereldwonderen is het niet helemaal duidelijk wie ze heeft gekozen. Er zijn natuurlijk een heleboel verschillende selecties. Wij hebben gekozen voor de selectie van New7wonders.com en die van het tijdschrift Quest. Bij die van New7wonders hebben een heleboel mensen van over de hele wereld gekozen. Bij die van Quest hebben voornamelijk Nederlandse onderzoekers de bouwwerken gekozen.

- Alle nieuwe zeven wereldwonderen bestaan nog, anders zijn het geen nieuwe zeven wereldwonderen. Van de oude zeven wereldwonderen bestaan alleen nog maar de piramides. 

- Het is niet erg duidelijk waarom mensen deze bouwwerken hebben gekozen. Waarschijnlijk omdat bijna iedereen de bouwwerken erg mooi vindt.

Maak een Gratis Website met JouwWeb